Dacă, la nașterea copilului tau, ai cere unei zâne naşe să-i confere darul cel mai util, care ar fi acela?

54 0

Nasterea unui copil este un eveniment asteptat si imaginat de intreaga familie cu mult inainte ca el sa se produca.

Inainte de a se naste nepotica mea, mintea mea era plina de intrebari:  cum se va numi, cu cine va semana… Identitatea unui copil si inscrierea sa in familie se produc si prin toate aceste ganduri, dorinte, asteptari, de care eu eram coplesita.

Alta intrebare era ce cadou sa ii duc celei mici cand va veni pe lume, sa fie ceva special, unic. Am cautat intens pe toate site-urile de cadouri, insa am gasit magazinul https://www.borealy.ro/.

Întâlnirea cu nepotica a fost poate cea mai frumoasă dintre experiențele vieții.  A fost magică.

Cand am vazut-o pentru prima data, am avut un sentiment ce nu poate fi descris in cuvinte, unic, tandrete, fericire.

De atunci a ramas ca o traditie, ii fac cadou in fiecare an cate o mica bijuterie. Am observat ca nu are importanta prețul. Conteaza dragostea cu care le daruiesc.

De câte ori îi fac o surpriză,  Sofia spune ca sunt a doua ei  doua ei mămică.

<<Sofia este numele unei locații la poalele muntelui Vitoșa, dar numele de fată Sofia este de origine greacă și are semnificația de intelepciune divină.

Întalnit în epoca bizantina, când a fost purtat de sotiile imparaților bizantini Iustin și Iustinian, Sofia este folosit astazi de aproape toate popoarele europene.>>(sursa: wikipedia)

Sofia s-a nascut cu ochii albaștri ca apa mărilor. Așadar, cadoul zilei de naștere a fost  bijuteria cu piatra de un albastru uimitor de clar, sub forma de inima cu piatra Swarovski, pe care il poarta cu drag și in ziua de azi.

Colier 27 mm Designer Edition Devoted to You Heart Swarovski Elements 

Mamei- destinatarul cadoului superb-  i-am dăruit setul Borealy din Argint, format din colier si cercei, culoare purpurie.  De asemenea, îl are și în ziua de astăzi, amintindu-și cu drag momentele petrecute împreuna, la nasterea nepoțelei Sofia.

Set Borealy Argint Colier si Cercei Purple Amour

 

Dacă ești mătușă, te joci cu copii, îi asculți. Vezi în timp real cum se schimbă evenimente și planificări pentru un om în plus.Te redescoperi și afli că îți poți dezvolta niste aptitudini noi, inveți să anticipezi nevoi și situații.

Cert este că iubesc să fiu mătușă și-mi ador nepoții.

Am parte de momente emoționante de milioane.

Scris pentru Spring SuperBlog 2019, proba 4.

 

Facebook Comments

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!
This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.