Vine, vine primavara…cu SuperBlog prin toată țara!

84 0

O data cu primăvara, a venit și Spring SuperBlog2019, cu noi provocări și sponsori, cu muuulte cadouri și premii surpriza (ca de obicei). Cu oameni faini dar și cu distracții pe măsură.

Dacă ai acces la un computer, ai și posibilitatea să îți creezi un jurnal online sau blog, în cazul in care știi cum să faci acest lucru in mod corect.

In orice caz, daca poti face toate astea, sa nu uiti ca exista o competitie de blogging creativ, numita SuperBlog, care de 10 ani, ani, mai exact din 2008, aduce zambete pe buze celor care participa cu constiinciozitate la probele propuse.

Tot ce trebuie sa faci este sa îți inscrii blogul pe platformă și să te apuci de scris pentru probele propuse de fiecare sponsor in parte. Dupa cum am zis mai sus, munca îți va fi rasplătită pe masură.  Competiţia Spring SuperBlog 2019 va avea loc între 1 martie – 18 aprilie 2019.

Cu propriul tău blog, poți deveni o voce interesantă în lumea Interentului, pe această cale.

Această resursă unică iti va arăta cum să iti publici ideile, cum să obții feedback și să iti creezi o rețea, de ce nu, la nivel mondial.

Există multe aspecte pe care trebuie să le iei în considerare înainte de a începe să iti faci un blog. Dacă într-adevăr doresti să ai un blog de succes – și trebuie să determini cum definești acel succes – trebuie să te angajezi sa publici pe blog în mod regulat.

Chiar dacă bloggingul poate fi usor din punct de vedere tehnic, construind un blog popular sau util ia un angajament de timp.

Sa ne citim cu bine pănă la probele care vor urma!

 – Scris pentru Spring SuperBlog 2019- 

Facebook Comments

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!
This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.