Loading...

Găsește-ți adevărata sursă de motivație cu Self Transformer!

83 0
loading...

Stimularea, inspirația, conducerea, entuziasmul, impulsul și forța motrice sunt doar câteva din sinonimele pe care le-am găsit când am căutat în dicționar cuvântul “motivare”.

Una dintre premisele succesului pe care Narcis Cernea o menționează în Self Transformer si care constă în îndeplinirea oricărei provocări este motivarea. Fără ea, orice provocare, în cele din urmă va deveni prea descurajantă pentru a o putea vedea pană la finalizare.

Cu toții trebuie să găsim acest lucru special, ceva care ne duce dincolo de obișnuit. Trebuie să creștem nu numai să fim superficiali.

 Scopul este de a identifica o provocare, de a evoca pasiunea și sensul din viața ta. Este important să conștientizezi dacă ești motivat.  Prin urmare, poți transforma grăsimea în mușchi, printr-o alimentație sănătoasă și echilibrată.

 Piramida alimentară

Imagini pentru piramida alimentara

Piramida alimentară reprezintă o exprimare grafică a standardelor nutriționale, a cantităților și a tipurilor de alimente ce trebuie să fie consumate zilnic pentru a menține starea de sănătate și pentru a reduce riscul de dezvoltare a diferitelor patologii legate de alimentație.

În linii generale, piramida alimentară cuprinde următoarele grupe:

  1. Pâine, cereale, orez și paste (6-11 porții pe zi)
  2.  Legume și vegetale (3-5 porții pe zi)
  3.  Fructe (2-4 porții pe zi)
  4.  Lapte și derivate (2-3 porții pe zi)
  5.  Carne, peste, ouă (2-3 porții pe zi)

Aceasta subliniază în același timp balanța, varietatea si moderația cu care este necesar ca unele alimente să fie consumate, punând accend pe consumul cerealelor, legumelor și fructelor.

Sunt recomandate cerealele, fructele și legumele ca fundament al alimentației și al sănătății, numindu-le “baza” pentru o nutriție adecvată și pentru sănătate, notabil fiind faptul că acestea pot reduce riscul de apariție a bolilor cronice.

Vârful piramidei, având cel mai mic volum, este reprezentat de grăsimi și de produse zaharoase.

Mulți dintre cei care au fost motivați, au pierdut cantităti uimitoare de grăsimi, dar greutatea lor nu a fost schimbată la scară largă. Musculatură cantăreste mai mult decât grăsimea.

Transformând grăsimea în mușchi , arzi de la 35 la 50 de calorii doar pentru a te menține. Deci, chiar dacă greutatea ta rămane stabilă, schimbând câteva kilograme de grăsime pentru câteva kilograme de mușchi. Acest lucru va duce însă la un corp mai subțire, mai ferm și mai sexy!

Îți vei transformă corpul în cea mai eficientă mașină de ardere a grăsimilor iar acest lucru va duce la capacitatea corpului tău de a se menține în formă de la sine.

Imaginează-ți doar,  cât de increzător și ce succes poți avea atunci când obții  rezultatele la care ai sperat.

Pentru a găsi adevărata sursă a motivației, gândește-te la următoarele intrebări:

  1.  De ce îmi asum această provocare?
  2.  Ce sper să realizez în 14 zile?
  3.  Ce sper să descopăr despre mine în următoarele 14 zile?
  4.  Ce  capacități spirituale și psihologice sper să construiesc în următoarele 14 zile?

Tu poate vei gândi astfel: “Vreau să arăt grozav într-un costum de baie. Dar ce are de-aface acest lucru  cu ceea ce voi descoperi despre mine?” Permite-mi să îți explic: Sculptarea unei statui uimitoare este o activitate destul de motivaționala, dar obiectivul mai înalt este să găsești lumina în sufletul tău, iar odată găsită, această te va ghida prin cele mai dure momente.

 

 

Facebook Comments
Loading...

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading...
This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.